Om

När ingen annan slår vakt om Brommas grönska och kulturarv väljer jag att göra det. Det är min övertygelse att Bromma kan utvecklas och bli bättre utan att vi behöver göra avkall på det som gör Bromma älskvärt.
Findel Madison
Lokalpolitiker för Sverigedemokraterna i Bromma stadsdelsnämnd

30+

lokala kampanjer, debattartiklar och skrivelser per år

300+

medlemmar i Bromma-Kungsholmen

Mitt engagemang för ett Sverige att vara stolt över tog vid 2012 när jag blev medlem i Sverigedemokraternas ungdomsförbund. Som idealistiskt ungdomsförbundare förkastade man de små lokala frågorna för de stora. Att jag dessutom flyttat runt mycket, både under uppväxten och även under mina första år i Stockholm, bidrog givetvis inte till att man fick anledning att engagera sig i sin närmiljö. 

Sedan 2018 bor jag i Bromma, och även om jag redan hunnit bo på fem adresser i stadsdelen, var känslan tidigt att jag var här för att stanna. Och sakteligen smög intresset för de små frågorna på mig. Ju längre man bor på samma ställe desto större förståelse får man för att det oftast är de lokala frågorna som påverkar en mest.

2023 blev jag invald att representera partiet i Bromma stadsdelsnämnd och också vald till ordförande för partiets kretsförening Bromma-Kungsholmen. På den här hemsidan vill jag tillgängliggöra lokalpolitiken i Bromma och redovisa mitt löpande arbete för en bättre stadsdel.